روش تهیه کاپ کیک سفید با باتر کریم وانیلی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، در این مطلب دستورالعمل تهیه کاپ کیک سفید را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

روش تهیه کاپ کیک سفید با باتر کریم وانیلی

به گزارش، کاپ کیک سفید با باترکریم وانیلی ابریشمی، کاپ کیکی عالی برای جشن های تولد و سایر جشن های مربوط به بچه ها است. این کاپ کیک بخاطر مواد تشکیل دهنده خود ظاهری کاملا سفید دارد و با خامه وانیلی ترکیبی روشن را ایجاد می نمایند.

شاید پیش آمده گاهی اوقات دلتان کیک زرد، گاهی هم کیک شکلاتی تیره خواهد و البته وقت هایی هم دلتان یک کاپ کیک سفید عالی با تزئین زیبا. این یکی به گمانم خواسته شما را برآورده می نماید. این کاپ کیک ها بهترین نوع کاپ کیک سفید هستند که با باترکریم ابریشمی تزئین شده اند.

شما می توانید بعد از لیس زدن به خامه و لذت بردن از آن تازه به کاپ کیک دلخواهتان برسید. این کاپ کیک یک شیرینی عالی برای تولد، عروسی و هر نوع جشنی ست که در آن صمیمیت و یکرنگی حرف اول را می زند.

  • آموزش آشپزی؛ از بستنی پنیری تا مش ماش مرغ و گلت شلیل+ تصاویر

کره نرم شده: 1/4 پیمانه

شکر سفید: 1/2 پیمانه

سفیده تخم مرغ: 1 عدد

اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری

نمک: 1/4 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چای خوری

آرد شیرینی: 1 پیمانه

ماست ساده: 1/2 پیمانه

کره نرم شده: 1/2 پیمانه

روغن قنادی: 1/2 پیمانه

اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری

پودر شکر: 2 پیمانه

1. فر را با حرارت 175 درجه سلسیوس روشن کنید. یک قالب 8 تایی کاپ کیک را آماده کنید. می توانید از قالب سیلیکونی هم بهره ببرید.

2. در یک کاسه عظیم، کره و شکر با استفاده از همزن برقی آنقدر بزنید تا سبک و پف گردد. سفیده تخم و وانیل را افزوده و با سرعت پایین همزن، مخلوط کنید. در همین حال که همزن کار می نماید، نمک و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید. به همزدن روی سرعت پایین ادامه دهید، در این حالت نیمی از آرد و در ادامه نیمی از ماست را اضافه کنید. این کار را با بقیه آرد و ماست تکرار کنید، مخلوط کردن را فقط تا موقعی ادامه دهید که مواد ترکیب شوند و هیچ بخش خشکی نماند.

3. خمیر را داخل قالب مافین کاغذ گرفته بریزید. مواد را به میزان مساوی داخل هر یک از حفرات قالب مافین تقسیم کنید می توانید با استفاده از یک اسکوپ عظیم کلوچه انجام دهید یا طوری بریزید که 3/4 قالب پر گردد.

4. این خمیر های کاپ کیک داخل قالب را به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی یک خلال دندان را داخل کاپ کیک فرو می کنید، تمیز بیرون بیاید. بعد از پخت کامل کاپ کیکها، قالب را روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک گردد. به حدی که بتوانید به راحتی آن ها را با دست بردارید.

5. در کاسه ای عظیم، کره، روغن قنادی و وانیل را خوب بزنید تا صاف و یکدست گردد. شکر را هر بار بصورت نصف پیمانه به کره اضافه کنید و با همزن بزنید. این کار را ادامه دهید تا زمانی که همه مواد ترکیب و یکدست گردد.

6. روی کاپ کیک را که بطور کامل خنک شده به روش دلخواهتان با طرح ماسوره ای که دوست دارید، تزئین کنید. بلافاصله قند های رنگی را در صورت استفاده روی آن بپاشید.

7. آن را در ظرفی دردار نگهداری کنید یا آن را در یخچال بگذارید یک شب تا صبح بماند. برای سرو کردن بگذارید به دمای اتاق برسد.

در این کاپ کیک فقط از سفیده تخم مرغ استفاده شده به همین دلیل رنگ آن سفید است، شما نیز اگر می خواهید که کیک های سفید داشته باشید زرده را حذف کنید. این موضوع بخصوص در خصوص کیک های اسفنجی خیلی بهتر است.

بهتر است کاپ کیک یک شب تا صبح در یخچال بماند تا خوب خودش را بگیرد. موقع سرو کردن بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

برای پاشیدن قند های رنگی، بلافاصله پس از تزئین خامه این کار را انجام دهید.

منبع: برترین ها

مجله سرگرمی

مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 36224

به "روش تهیه کاپ کیک سفید با باتر کریم وانیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه کاپ کیک سفید با باتر کریم وانیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید