آشنایی با روش تهیه قرابیه الماس پرتقالی شیرینی ترکیه ای

به گزارش مجله یک کامپیوتر، قرابیه الماس پرتقالی یک شیرینی عید خوشمزه، راحت و بی دردسر است که احتیاج به قالب خاصی ندارد و خمیر آن با دست به آسانی فرم داده می گردد. این شیرینی را می توانید با کمی شکر و شکلات تزیین کنید.

آشنایی با روش تهیه قرابیه الماس پرتقالی شیرینی ترکیه ای
  • مواد لازم برای تهیه قرابیه الماس پرتقالی

آرد به مقدار لازم (با لیوان 200 میلی 3.5 لیوان آرد بهره ببرید ، هر لیوان حدود 110 گرم است)

200 گرم کره و یا مارگارین

نشاسته 1 استکان (40 گرم ، ذرت یا گندم)

1 عدد تخم مرغ

پودر قند 1 استکان (50 گرم)

روغن مایع نصف استکان (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)

وانیل شکری 1 پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

بکینگ پودر 1 پاکت (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)

پوست رنده شده 1 عدد پرتقال (بهتر است رنده ریز کنید)

برای روی قرابیه

شکر

شکلات صبحانه و یا شکلات آب شده به روش بن ماری

  • طرز تهیه قرابیه الماس پرتقالی

کره ای که در دمای اتاق نرم شده را داخل ظرفی بریزید.

بقیه مواد بجز آرد را اضافه نموده و با دست ورز دهید.

آرد را کم کم افزوده و به ورز دادن ادامه دهید. به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرمی گردد که به دست نمی چسبد.

از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. سپس در شکر بغلتانید.

وسط قرابیه را با انگشت یا بوسیله دیگری گود کنید.

داخل سینی چرب شده یا سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.

سینی را در فر 175 درجه از قبل گرم شده حدود 20 الی 25 دقیقه بپزید، مراقب باشید شیرینی خیلی سرخ نگردد.

زمان پخت در فرهای مختلف می تواند تغییر کند. وقتی زیر قرابیه کمی سرخ شد یعنی پخته است.

بعد از اینکه قرابیه الماس پرتقالی سرد شد از سینی فر بردارید و داخل ظرف سرو بچینید.

قسمت گودی را با شکلات صبحانه یا شکلاتی که به روش بن ماری آب شده پر کنید.

turkyemekler@

مجله سرگرمی

مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی
منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 5962

به "آشنایی با روش تهیه قرابیه الماس پرتقالی شیرینی ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با روش تهیه قرابیه الماس پرتقالی شیرینی ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید